Getuigenis Esther

 Getuigenis van wat God voor mij heeft gedaan. 

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven: misbruik in mijn kindertijd, psychisch en lichamelijk geweld naar mij en mij dochters toe tijdens mijn huwelijk. Na mijn scheiding ben ik door een jarenlang proces van bevrijding en genezing gegaan, waarbij God mij leidde van de ene naar de andere persoon of plaats, om bevrijding en of genezing te ontvangen. [o.a. therapeuten, maar ook conferenties, een Huis van Gebed, e.d.] 

Afgelopen zomer was ik erg bezig met het loslaten van mijn verleden. Toen kreeg ik weer eens een nachtmerrie over de kindertijd en van mijn exman. Ik vroeg aan God; ”Hoe kan dit? Ik was toch vrij?” Dat was mij gezegd namelijk. God zei tegen mij:”Laat je verleden los en strek je uit naar de toekomst”. Daarbij leidde Hij mij naar de Singlesconferentie in Veenendaal. Daar ontving ik een diepe genezing van mijn ziel. 

Afgelopen januari kreeg ik een profetische droom over hoe God me zou gaan bevrijden van mijn verleden. Ook herinnerde God mij toen aan een belofte , die ik hem gedaan had, namelijk Hem te volgen naar de plaats, waar God me naar toe zal leiden. 

In februari deed ik online mee met de Pray For Your Future Spous Challenge vanuit Amerika. Een week lang volgde ik de ochtend en middagsessies en werd iedere keer weer aangeraakt door God met bevrijding en innerlijke genezing. 

In maart ging ik naar Heerenveen, naar een singlesconferentie. Daar ontving ik een diepe bevrijding van de kindertijd en van vaderloosheid. 

 Vervolgens ging ik naar de Profetenschool in Dronten in House of Living Water op de Boot. De eerste avond ging het vooral over het verleden loslaten en je nieuwe seizoen ingaan. Ook werd genoemd, dat er enkele mensen hun kledingkast moesten opruimen. God liet me zien, dat ik een doos met oude foto albums moest opruimen, die onder in mijn kast stond. Die waren van mijn kindertijd. Ik zette deze doos op de gang en god liet me de droom van januari herinneren, waarin ik vrij kwam van de kindertijd. Ik zag mijzelf nu een draad pakken en me vastbinden aan de doos met albums. Vervolgens knipte ik me los. De draad stond voor de wortel, die me nog aan het verleden bond. Toen ik dit daadwerkelijk deed, was ik werkelijk vrij. Ik voelde volkomen vrede in mijn hoofd en in mijn huis. 

In de weken daarna raakte God me dagelijks aan met Zijn genezende kracht. En op een avond in Drachten kreeg ik een diepe aanraking van Gods vreugde. 

In die tijd kreeg ik ook een droom , waarin God me waarschuwde, niet door twijfel en angst uit mijn nieuwe seizoen te laten halen. De weken daarna ervoer ik meerdere malen de strijd , om niet te twijfelen aan God en aan de keuzes, die ik maak. Vanaf januari kan ik Gods stem steeds beter verstaan, maar ik twijfelde steeds of het wel van Hem was. Maar God gaf me telkens weer de overwinning. 

Ook was ik in drachten een dag naar de tentcampagne. Daar werd ik door een tiener naar voren gehaald en ik kreeg een profetisch lied toegezongen. Dat ging over een vlinder, die vloog op de wind. De vleugels werden echter uitgetrokken. Maar God maakte de vlinder helemaal heel en nieuw! En die vloog weer op de wind. Dit had te maken met angst en twijfel… Nou, die vlinder was ik. Ook hier raakte God me aan en gaf een diepe innerlijke genezing. 

Met Pinksteren ging ik naar Creil, ook een tentcampagne. Hier raakte God me alweer diep aan , dit keer bad men voor genezing van lichaam, geest en ziel. In de weken tussen de campagnes en daarna raakte God me bijna dagelijks aan met zijn liefde en genezing. Ook gaf God me in die periode een overwinning op de hoofdpijn, maar een lichte hoofdpijn bleef. 

Vorige week vastte en bad ik 24 uur op de donderdag, om een volledige genezing te ontvangen. Weer werd ik diep aangeraakt door God. Ik was inmiddels mijn medicijnen aan het afbouwen van astma en hooikoorts. 

Afgelopen vrijdagavond deed ik mee met de War en Worship Night van House of Living water op de Boot in Dronten. Op een gegeven moment waren we nog met zo’n 10 mensen over en het echtpaar Dan en Quincy Bell Davies begeleidde ons in de aanbidding. Profetes Quincy sprak toen: ”van deze mensen gaat niemand ziek naar huis.” In de loop van de nacht bad ze met me en ontving ik wederom een diepe innerlijke genezing, maar ook van mijn lichaam . 

Ik ben nu echt helemaal heel. God heeft mij in het hele proces genezen naar lichaam, geest en ziel. Ik ben nu ook genezen van astma , hooikoorts en de hoofdpijnaanvallen, nekpijn .En de rugpijn, die die nacht kwam opzetten is ook weg! 

Prijst God voor Zijn geweldige goedheid. 

Esther van de Kraats. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *