Bevrijding Marieke

 Het volgende verhaal wil ik graag met jullie delen. ik heb in 2019 de diagnose reumatoïde artritis gekregen. Veel pijnklachten en elke 8 weken infuus in ziekenhuis met medicatie en elke week spuiten. 

Een hoop gedoe allemaal. 

Ik ga nu sinds ongeveer 2 jaar naar de gemeente The House of Living Water in Dronten. De pastors van de gemeente hebben voor me gebeden en sindsdien ben ik genezen van reuma. Ik gebruik nu al 1.5 jaar geen medicijnen meer. Het laatste bezoek aan de reumatoloog was erg positief en er waren geen ontstekingen meer te vinden in de gewrichten. Dankzij Jezus Christus die alles al gedragen heeft ,hoef ik niet meer te lijden aan reumatoïde artritis. Dank U Heer !!! 

Daarnaast kampte ik nog met een forse verslaving aan drugs. Ik wilde zo graag ervan af omdat het tussen God en mij instond. De laatste keer dat ik drugs gebruikte kreeg ik een ervaring die ik als bevrijding van de drugs ervoer. In eerste instantie werd ik heel erg bang . Je zou zeggen een bad trip o.i.d maar nee. Ik ben gaan bidden en proclameren met de pastora en ander gemeente lid door de telefoon. De Heilige Geest liet mij verschillende dingen zien die in het licht gebracht moesten worden .Stap voor stap begeleidde Hij mij. Elk ding dat nog niet oke was maakte Hij me duidelijk. 

Uiteindelijk kon ik alle deuren sluiten. Alles heb ik in het licht gebracht dankzij De Heilige Geest en tot de dag van vandaag nooit meer drugs gebruikt. God is zo goed !! Dank U Jezus!! 

Marieke moest ervan af ,omdat het tussen de Heer en mij instond en nog veel meer redenen uiteraard. de laatste keer dat ik drugs gebruikte kreeg ik een bijzondere bevrijding. Ik werd eerst heel erg bang je zou zeggen bad trip oid.maar nee ,ik ben gaan bidden en gaan proclameren met de pastora en andere gemeente leden door de telefoon .de heilige geest liet mij allerlei dingen zien zeg maar ,die ik in het licht moest zetten dus elke ding wat nog niet goed was werd me duidelijk door de Heilige Geest .uiteindelijk alle deuren dicht gedaan dankzij de Heilige Geest .en tot de dag van vandaag geen drugs meer gebruikt. GOD is zo ontzettend goed!!!! 

Danku Jezus Christus 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *